office@sastipen.ro (+4) 021.456.03.21

  • ro
  • en
  • ri

IMPUTERNICIREA FEMEILOR SI TINERILOR ROMI

Campania s-a desfasurat in perioada octombrie- noiembrie 2014 la Centrele de Dezvolatre Comunitara din comunele Boghicea si Valeni din judetul Neamt.

Scpoul campaniei a fost acela de a intipari in mintea participantilor la campanie faptul ca ei sunt singurii care pot exercita o influenta asupra contextului municii si a activitatii proprii, iar informatiile transmise s-au raportat la: faptul ca o persoana imputernicita si informata detine un control mai bun asupra propriei activitati si asupra familiei sale, faptul ca performanta unui individ depinde de strategiile proprii de actiune, faptul ca o persoana puternica participa la controlul si influentarea evenimentelor si a institutiilor care au incidenta asupra propriei vieti, etc.

La aceasta campanie au participat un numar de 20 de femei de etnie roma din cele doua commune, Boghicea si Valeni, judetul Neamt.

In cadrul acestei camapanii au fost impartite pliante cu descrierea proiectului “Un pas inainte – Imputernicirea tinerilor si femeilor din comunitatile locale de romi” si pliante privitoare la imputernicirea femeilor rome.